over mij

Ik ben Jaap Vissering
drummer | orthopedagoog | drumpedagoog

Drummer
Zolang als ik me kan herinneren drum ik. Vanaf mijn 6e tot 18e jaar heb ik drumles gehad en ik speel vanaf mijn 14e in bands (o.a. Slow Movin’ Outlaws, Instil, Edwin Jongedijk band en bij Alex Vissering). Ik ben muzikaal zeer breed georiënteerd (van country tot metal)

Orthopedagoog
Ik heb meer dan 15 jaar ervaring in het onderwijs. Na de PABO en een jaar werken als groepsleerkracht ben ik orthopedagogiek gaan studeren in Groningen. Ik ben geregistreerd als orthopedagoog generalist bij de NVO en, naast mijn praktijk, werkzaam als orthopedagoog in het onderwijs.

Drumpedagoog
Door mijn kennis en expertise als orthopedagoog te combineren met het drummen hoop ik iets extra’s te kunnen bieden voor kinderen van 8 t/m 18 jaar als drumpedagoog. Zie deze website voor meer informatie en/of neem contact op.

Privé
Naast mijn werk ben ik vader van 3 kinderen. Samen met mijn vrouw en kinderen woon ik in Noordbroek.

(foto: Jan Willem van Vliet)